Velkommen til edderkop-kabalen.dk

Velkommn til edderkop-kabalen.dk! Her på siden der har vi et stort formål og det er at tilbyde vores besøgende den bedste udgave af denne kabale.

Hvorfor blev siden lavet?

Når man har været rundt og kigge på internettet så vil man hurtigt kunne finde ud af at der er meget skrammel. Dette gælder også hvis man har lyst til at lægge en edderkop kabale. Derfor er denne side til for at tilbyde den bedste variant af denne klassiske kabale. Intet mere og intet mindre. Derfor er der gjort meget ud af at denne variant er lavet i så klare farver som overhovedet muligt for at gøre det nemt at følge med. Der er ikke noget værre end at sidde og spille og så have svært ved at kunne kende forskel på et kort eller skulle sidde og knibe øjnene sammen fordi det kan være svært at finde ud af hvilken værdi et bestemt kort er i.

Har du ideer til forbedringer

Vi elsker at høre fra dem der besøger siden, og allerede nu er den oppe på flere hundrede personer om dagen. Det er lidt sjovt at tænke på at netop mens du sidder og lægger en kabale så er der en masse andre danskere både voksne som børn som sidder og er i gang med den helt samme aktivitet.

Hvis du derfor har forslag til forbedringer eller blot har lyst til at give ris eller ros så må du endelig skrive for alt bliver læst og det er helt sikkert at der også vil blive svaret. Du kan finde kontaktformularen heroppe over.

God fornøjelse!

Så hvad venter du på? Det er bare med at hoppe over på forsiden hvor du kan finde selve spillet. Når man først er blevet bidt af edderkoppen som man siger, så er der ingen vej tilbage, og så har man lyst til at spille det både når man står op og når man skal til at i seng. Det kan dog være farligt at spille det lige før man går i seng hvis man har et ønske om at det ikke bliver alt for sent, for når man først går i gang så kan det være svært at lægge fra sig igen.

Dog er det lavet så smart at man kan spille kabalen på flere forskellige niveauer eller med flere forskellige sværhedsgrader. Og hvis man derfor blot har lyst til at lægge en der går hurtigt op eller som man måske i modsatte fald hurtigt kan konstatere ikke kan gå op så kan man hurtigt lægge det fra sig igen. Derimod kan man også vælge den svære version og hvis man har længere tid så er det måske denne man skal overveje.

Uanset hvad man vælger så håber vi at du får en masse sjov med at lægge edderkop kabalen!

Du kan finde edderkop kabalen her.

Leave a Reply