Sådan bliver du bedre til at vinde i edderkop kabale

Sådan bliver man bedre til at vinde i edderkop kabalen.
Det er altid godt at træne hjernen, og det bliver kun nemmere, hvis det er sjovt imens. Mange vælger strategispil som sudoku og kabaler. Især i 7-kabalen er held en vigtigt variabel, derfor går den tit ikke op. I edderkop-kabalen kræves der både dygtighed og held, hvilket gør den perfekt til at træne hjernen.

Spil edderkop kabale her.

Hvad er den bedste strategi?

sådan bliver man bedre til at vinde edderkop kabale

Fordi edderkop-kabalen er lavet af hele 2 spil kort, kan det være svært at holde overblikket. Bordet er opdelt i 3 bunker: Bunken, eliminationsbunken og byggestablen. I byggestablen må man bygge sekvenser uanset farve. Det forreste kort og sekvenser i samme farve må gerne flyttes til andre stabler.
Den bedste strategi er at få bygget flest sekvenser i samme farve, så man får muligheden for at flytte mange sekvenser af flere kort. Når du ikke kan lave flere sekvenser i samme farve, så byg efter højeste værdi. Du vil helst gerne tømme en stabel, så du kan sortere kortene efter kulør.
Du skal dog ikke være bange for at anvende fortrydelsesmuligheden mere end normalt i edderkop-kabalen, da det er stor fordel i at vide hvilken vej der kommer længst.
Det er altid sværest at begynde på en ny type kabale, men øvelse gør mester.

Leave a Reply