Hvorfor hjælper en edderkop kabale med at bekæmpe stress?

Hvorfor hjælper en edderkop kabale med at bekæmpe stress?

Døjer du meget med stress for tiden? Har du brug for en god måde at koble af på og slappe af efter en lang hård dag på jobbet eller på studiet? Overvej at spille edderkop kabale. Det er nemlig dejligt afstressende og hvorfor det er snakker vi mere om lige her i denne artikel.

Forudsigeligt tidsfordriv

En af de rigtig store grunde til hvorfor folk bliver så stressede i dag er, at de lever i en verden der er konstant i forandring. Når verdenen er konstant i forandring, så ved man heller aldrig helt hvad det er man skal forvente sig af den og man sidder dermed ofte i en tilstand af konstant parathed.

Lige netop det er utroligt stressende for os, fordi vi mennesker faktisk ikke er byggede til det. Vi er bygget til forudsigelighed og vi reagerer sjældent godt på forandring af den grund.

Netop derfor er det en god ide at sætte sig ned at tage et spil edderkop kabale, hvis tingene er begyndt at blive lidt overvældende. Når man spiller edderkop kabale, så ved man at man har et dejligt forudsigeligt spil foran sig. Reglerne ændrer sig ikke lige pludselig, når det kommer til edderkop kabalen og derfor er det også meget afslappende at spille.

undgå stress med edderkop kabale

Enesport giver dig fred med edderkop kabale

Den anden positive ting er, at edderkop kabalen ikke rigtig er noget som man laver med andre mennesker. Langt de fleste arbejdende mennesker skal ofte tage stilling til alle deres arbejdskollegaer og studiekammerater i hverdagen. Det kan virke utroligt stressende, fordi man på den måde hele tiden skal tage hensyn til andre. 

Når du spiller din edderkop kabale, så har du kun dig selv og dit spil at tænke på. Det kan være utroligt rart efter en lang dag, hvor man rent socialt ofte er brugt helt op. 

Du kan lægge en gratis edderkop kabale online her.

Leave a Reply