Sådan løser du dine søvnproblemer med edderkop kabalen

Sådan løser du dine søvnproblemer

Mange danskere har problemer med at falde i søvn. Det kan der være mange årsager til. Og når der er mange årsager, findes der også mange løsninger. At lægge en edderkop kabale før sengetid kan hjælpe dig med at falde i søvn. Men der er et par ting at være opmærksom på.

De fleste kender edderkop kabalen som computerspil. Det er et spil der er velegnet til computeren. Men det er faktisk et rigtigt gammelt kortspil. Har du nogensinde prøvet at spille edderkop kabale med rigtige spillekort?

Solo eller med en makker

Kabaler som edderkop er velegnet til solospil. Men det er også fint at være to om at løse kabalen. Så kan I inspirere hinanden, og det kan give masser af kvalitetstid. Det virker umiddelbart ikke som den bedste strategi for at finde nattero på. Men det kan det godt være. En stor del af søvnproblemerne kommer af, at vi har svært med at give glip på dagens hændelser. Eller problemer der beskæftiger os. Så kører tankerne i ring. Nogle gange sker det endda uden at du selv lægger mærke til det. 

At spille en edderkop kabale er en udmærket måde at berolige sindet på. Her virker en edderkop kabale som meditation: du fokuserer på nogle ganske få emner, mens kroppen slapper af. 

sådan løser du med edderkop kabale

Skærmlyset holder dig vågen

Vi er fra naturen programmeret til at lys holder os vågen. Og det er især blåt lys der har denne evne. En skærm, uanset om det er pc, TV eller smartphone, udsender store mængder lys det blå spektrum. Det kan du ikke nødvendigvis se, men det holder dig vågen. 

Hvis du vil spille edderkop kabale for at berolige dit sind, så du bedre kan sove, skal du helt sikker spille det på et apparat med en skærm. 

Leave a Reply